Doddy feat. Adeline – Iti va fi dor

Dupa succesul inregistrat cu single-ul “Bine Mersi” impreuna cu Lora, vorbim aici de milioanele de vizionari pe net si miile de difuzari Radio si TV, Doddy a revenit cu o noua piesa ce-i poarta semnatura, de aceasta data alaturi de Adeline.

Doddy: “Dorian Oswin a compus ideea “Iti va fi dor” in studioul Mango Records impreuna cu Adeline, eu am venit cu o sugestie care a placut tuturor, am scris textul iar restul au venit de la sine. Ca in cazul fiecarei mele piese, sper ca mesajul sa “atinga” pe cat mai multi dintre voi.”

Adeline: “E o placere si o onoare pentru mine sa lucrez cu Doddy. Lucrurile s-au legat foarte bine, cum se intampla de obicei intre MangoRecords si MusicExpertCompany. Ideea piesei a prins contur gandindu-ne la copilarie, la intamplarile pe care le-a trait fiecare dintre noi, la momentele pe care nimeni nu le va putea uita vreodata.”

Doddy feat Adeline – Iti va fi dor (audio oficial)

“Iti va fi dor”, coproductie MusicExpertCompany – Mango Records, este produsa de Dorian Oswin in studioul Mango Records, iar textul apartine lui Doddy.

(Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app