DOC, Smiley & Motzu – Pierdut buletin

DOC si Smiley, alaturi de Motzu, lanseaza astazi Pierdut buletin, primul single ce promoveaza noul album al celor doi – DOC & Motzu in HD.

Videoclipul e luat parca din filmul Ziua Cartitei, pe un scenariu gandit de Hypno, cu o poveste care sa ne puna putin pe ganduri, regizata de Ionut Trandafir.

 „Cu totii vrem sa fim ALTFEL. Vrem sa lasam o urma, sa nu fim doar «o bucata de lut» dintr-o mie de «bucati de lut». Dar, odata porniti pe acest drum, cred ca uitam sa fim NOI INSINE. Despre asta vorbeste piesa «Pierdut buletin», o piesa care poate reprezenta un punct de reper in calatoria fiecaruia dintre noi catre sine”, a declarat Smiley.

Pierdut buletin» vorbeste despre cautarea EU-ului inlauntrul fiecaruia, si nu in validarile materiale sau sociale. Visul, trezirea, cautarea EU-ului, dragostea, revolta, stilul, imaginatia – toate ale mele, pe muzica lui Motzu, intr-un album crescut peste 3 ani, in 18 piese si 64 de minute”, a spus DOC.

DOC activeaza pe scena hip-hop din 1997, cand, impreuna cu Nwanda si Deliric, pune bazele trupei Trilogia. De-a lungul timpului a lansat Scapat de sub control, un material cu 22 de trackuri, Rapcapitulare si Lucrare de control, album aparut in 2011. Din 2014, rapperul a inceput sa colaboreze cu cei de la HaHaHa Production, alaturi de care a lansat Bula mea (un featuring cu Vlad Dobrescu si Deliric) si Baiatul bun, baiatul rau, incluse pe noul album DOC & Motzu in HD, care e deja disponibil pe iTunes. Sursa Urban.ro

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app