DOC & Motzu, Ana Maria Alexie, Vlad Munteanu – Baiatul bun, baiatul rau


DOC aduce noul său single, „Băiatul bun, băiatul rău”, o piesă lansată în colaborare cu Motzu, Ana Maria Alexie si Vlad Munteanu.

„Am scris piesa <<Băiatul bun, băiatul rău>> în decembrie 2011, exact la impulsul sentimentului pe care îl descrie. E o piesă scrisă pentru suflet, mai mult decât pentru minte, pentru că indiferent ce exprimă, rolul muzicii este să miște oamenii.” , declară Vlad.

DOC și Motzu feat. Ana Maria Alexie și Vlad Munteanu „Băiatul bun, băiatul rău” este cel de-al doilea extras de pe albumul „DOC și MOTZU – ÎN HD”, material ce urmează să fie lansat anul acesta.
DOC este un artist care activează pe scena hip-hop din România încă din 1997, când, împreună cu Nwanda și Deliric pune bazele trupei Trilogia. Doi ani mai târziu, lui DOC și Deliric li se alătură Vlad Dobrescu și ia naștere trupa CTC (Controlul Tehnic de Calitate), cei trei inființând și primul label independent de hip-hop din România – Facem Records.

DOC pornește și un proiect solo, în 2010 lansând primul album – “Scăpat de sub control” – un material compus din 22 de track-uri și colaborări cu artiști printre care Cedry2k, Maximilian, Guess Who si Bitză. Urmează mixtape-ul “Rapcapitulare” , cel de-al doilea album – “Lucrare de control”, în 2011, și mixtape-ul “Trailer”, lansat în 2013.

Din 2014, DOC colaborează cu echipa HaHaHa Production, împreună cu care a lansat single-ul „Bula mea”.

(Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app