Dj Sava & Raluka, Connect R, Aer (videoclip)

Scene fierbinti intre Raluka si Connect-R in clipul pentru viitorul hit al verii – Aer. O relatie tumultoasa, peisaje luate din filme si un final dramatic pentru colaboarea dintre DJ Sava, Raluka si Connect- R!

 

Aer este continuarea hitului cu care cei trei au dominat topul celor mai difuzate piese romanesti timp de saptamani la rand, Aroma. Piesa Aer e cea de-a doua lansata in limba romana de DJ Sava & Raluka, dupa ce au descoperit reteta succesului cu Aroma.

Dupa ce personajul interpretat de catre Raluka l-a tradat pe Connect-R in videoclipul “Aroma”, unde cei doi au trait o poveste de dragoste tumultoasa, protagonista se intoarce la acesta pentru a-si cere iertare, insa idila dintre cei doi devine din ce in ce mai tensionata.

PLAY!

Videoclipul “Aer” este regizat de catre Alex Ceasu, iar de imaginea celor 3 artisti s-a ocupat Andra Moga si de hair-styling Silviu Iuga. Filmat pe parcusul a 2 zile, clipul surprinde cadre dintr-o locatie din Bucuresti si de pe Transfagarasan.

  “Filmarile au durat o zi in studiourile din Buftea, in regia lui Alex Ceauşu si totul a mers conform planului. Am filmat de asemenea si pe Transfagarasan a doua zi si cu ocazia aceasta am realizat inca o data ca avem o tara pur si simplu superba. Sper ca piesa “Aer” sa aiba cel putin la fel de mult succes ca piesa “Aroma” pentru ca avem mare incredere in ea”, declara Dj Sava.

Aer a fost lansata oficial ieri, iar aici puteti asculta varianta live a piesei. DJ Sava & Raluka au facut show saptamana trecuta la Forza ZU, unde zeci de mii de oameni au cantat alaturi de ei versurile unor piese ca I Like the Trumpet sau Aroma. (Sursa Urban.to)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app