DJ Sava feat. Alina Eremia & What’s Up – Dulce Amar

DJ Sava ii aduce la un loc pe Alina Eremia si What’s Up pentru o piesa ritmata despre cum un barbat nu isi da seama de ce are – Dulce amar. What’s Up se tine de petreceri cu dansatoarea intr-un autocar in care responsabil cu muzica este DJ Sava, iar Alina Eremia ne arata un look nou si indraznet.

Piesa este compusa de catre Connect-R, DJ Sava si What’s UP, iar videoclipul este regizat de catre Alex Ceausu si a fost filmat in Bucuresti si Buzau.

“2015 a fost un an incredibil. Am lansat piesele ‘Te strig’, ‘Bailando’, ‘Amor a Monaco’, am avut un turneu in India, am lansat labelul ‘Bold Tracks’ si multe alte proiecte de care sunt mandru. Anul 2016, zic eu, va fi si mai mult de atat. Va promit multe surprize placute, iat-o pe prima dintre ele – ‘Dulce Amar’. Le multumesc tuturor, in special Alinei si lui What’s Up”, declara DJ Sava.

Alina Eremia, cu o voce senzationala si una dintre cele mai indragite artiste din noua generatie, este incantata de rezultatul aceste colaborari: “Mi-a placut piesa din prima si am stiut ca vreau sa facem aceasta colaborare. Cred ca mixul acesta de personalitati, voci, artisti si versuri mi-a facut sufletul sa vibreze si cred ca sunt multe persoane care se regasesc in aceasta poveste ‘Dulce Amar’!”

“Iubirea care tine o viata este o balanta perfecta intre ‘dulce si amar’. Ma bucur ca fac parte din acest proiect, pentru mine intr-o piesa este importanta povestea, iar aceasta piesa o are din plin. Anul acesta este pentru mine anul in care voi lansa multa muzica in diferite stiluri si sper sa fie pe placul tuturor”, spune What’s Up.

DJ Sava a colaborat pana in prezent cu Raluka, Misha si a lansat numeroase hituri, precum Aer, Aroma, Tenerife, Cocktail, Bailando. Un alt trio care a cucerit publicul este colaborarea dintre DJ Sava, Misha si Connect-R pentru single-ul Te strig, lansat la inceputul anului 2015.

Alina Eremia a ajuns in topul difuzarilor cu piesa A fost o nebunie si a colaborat inclusiv cu fratele ei pentru single-ul de debut al acestuia –Ilegal. What’s Up ne-a oferit recent continuarea povestii din Taxi cu Piesa mea de dor, dupa ce a dominat topurile de pe radio si tv cu Bine. Sursa urban.ro

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app