DJ Rynno feat. Sylvia – El si ea

DJ Rynno si Silvia revin cu un nou single si un videoclip care spun o poveste de dragoste. El si ea e o balada despre o relatie cu final nefericit, cu un clip de imagine, in care Sylvia adopta din nou un look senzual.

“Cred ca foarte multi ne vom regasi in versurile acestei piesei pentru ca fiecare dintre noi am suferit macar o data in viata o dezamagire in dragoste, o relatie esuata”, a declarat Sylvia. Cantareata a continuat: “In piesa vorbim despre cum “o poveste de iubire” poate ajunge doar o amintire dureroasa, o rana deschisa din pricina lipsei de comunicare, a rutinei si a neatentiei la nevoile partenerului de viata. Finalul piesei insa ne reda speranta ca aceste rani pot fi vindecate tot prin intermediul iubirii, fie ca este vorba de una noua sau lupta pentru cea actuala.”

“Au fost foarte intense si emotionante pentru mine deoarece chiar am plans de cateva ori traind emotia piesei. Am vrut un clip curat din care sa reiasa in primul rand starea pe care noi am dorit sa o transmitem”, a marturisit Sylvia.

“Sper ca piesa noastra si totodata mesajul ei sa ajunga la sufletele ascultatorilor si sa ne faca sa reflectam putin la relatiile in care suntem implicati. Sa intelegem ca o relatie este ca un proiect comun intre 2 oameni care trebuie mereu hranit cu gesturi frumoase, intelegere, comunicare si respect reciproc”, a declarat Sylvia.

Cantareata a lansat la inceputul acestui an piesa Let Me Love You, cu un videoclip provocator, in care a ales sa danseze la bara. La finalul anului trecut o ascultam tot alaturi de DJ Rynno cu Cine esti, dupa ce lansasera impreuna cu Uddi piesa Seara de seara.  Sursa Urban.ro

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app