Dj Project, Adela Popescu Fara Tine

dj project fara tine

Dj Project si Adela Popescu lanseaza noul single “Fara tine”, in acelasi stil muzical in care si-au obisnuit fanii de aproape 10 ani.

DJ Project este cel mai bun exemplu ca poti sa continui un stil muzical ani la randul fara sa te adaptezi trendurilor, fie ca e vorba de pop, R&B sau popcorn. Muzica lor este destinata, in primul rand, cluburilor, iar oamenii vor merge mereu in cluburi asa ca single-urile lor continua sa sune la fel.

“Fara tine” este noua colaborare cu Adela Popescu, vocea ce insoteste proiectul in care au mai cantat Ellie White, Claudia Cream sau Giulia.

Fara tine este o piesa foarte puternica, ritmata care iti da o energie incredibila atunci cand o asculti. Povestea este de dragoste iar sound-ul este unul de club, un mix perfect pentru a asigura buna dispozitie in stilul in care v-am obisnuit pana acum. Desi este o piesa despre relatiile care ajung la capat de drum, mesajul este unul optimist si de abia asteptam sa o cantam in fata publicului din tara si de pe litoral”, declara Adela Popescu.

Melodia, compusa impreuna cu Alex Pelin si David Deejay, este o piesa de dragoste la care s-a lucrat foarte mult. Le multumesc colegilor mei ca au pierdut multe nopti in studio si ca am reusit sa lansam piesa chiar de ziua mea. Consider ca este cel mai frumos cadou pe care l-am primit de-a lungul carierei. Noi suntem foarte fericiti de rezultat si va asteptam toata vara pe litoral sa ne distram si sa cantam impreuna Fara tine,” , spune Dj Maxx, a carui zi de nastere a fost ieri, pe 7 iulie.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app