Directia 5 feat. Alinka – te iubesc

directia 5 lanseaza o adevarata declaratie de dragoste alaturi de Alinka – Te iubesc. Compus de catre Marian Ionescu pe versurile lui Florin Dumitrescu, piesa este romanul iubirii universale, in care bucuria sau tristetea, agonia, extazul, dorul si tumultul sunt fete ale aceleiasi povesti de dragoste.

“Am ales acest cantec, de pe noul nostru album, pentru ca “TE IUBESC” este cea mai curata declaratie si insumeaza toate starile si etapele unei relatii. Iar sentimentul in sine este motorul de la care pleaca toate actiunile unui om. Asocierea cu Alinka a venit firesc si asa cum veti vedea se potriveste foarte bine cu mesajul si linia melodica a cantecului”, a declarat Marian Ionescu.

Videoclipul piesei “Te iubesc” este regizat de catre Alex Ceausu si a fost filmat pe parcursul unei zile. Single-ul “Te iubesc” este si titlul concertului pe care il pregateste directia 5 pentru toamna acestui an. La finalul anului trecut, directia 5 aveau o alta colaborare cu o voce feminina, o piesa care s-a auzit pe radio si care ne-a placut – Forever Love – alaturi de Lidia Buble.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app