Despre

Radio Hot Style sa lansal Online pe Internet in Anul 2010 Septembrie, un Post de Radio ce Difuzeaza Muzica Dance Online, Top 40 Romania, Cub, House. Multe Sacrificii si o Istorie Lunga despre Acest Post, Totul a Incepul de la Zero, cu Cornel Style, Director si Proprietarul acestui Post. Haideti sa vedem cateva Descrieri despre Echipa Radio Hot Style.

Cornel Style: Adica un Baiat Simplu, complicat cateodata, Pasiunea mea pentru Radio a inceput tocmai din 2008 cred.. in 2010 am dat nastere acesturi post de Radio Hot Style, inpreuna cu Fratele meu Dj Crazy, care poate fara ajutorul si sprijinul lui nu ajungeam aici. Sunt Nascut in Judetul Suceava, si Pasiunea pentru Muzica Dance si Radio ma adus aici cu acest post de radio care il dedic la voi toti ascultatorii. Ar fi Multe sa spun despre Mine, aici e o mica descriere.In primul rand vreau sa Multumesc Echipei care e Hot mereu si ceea ce facem noi o facem cu suflet pentru voi ascultatorii de Radio Hot Style. Nu Uitati mereu suntem aici pentru Voi. Fiti Hot..Fiti ca Noi.

Dj Crazy: Numele Meu Este. Sandu Leon ,Nu-mi vad numele intr-o propozitie din care sa lipseasca cuvantul radio. Prin asta vreau sa spun ca aici, la Radio Hot StyLe, mi se intampla sa fac ceea ce-mi place. Asta e un lucru foarte important. Familia e un alt lucru important! Uneori sunt naiv, alteori ma joc si zambesc la tot ce-mi propune viata. Sunt ambitios, orgolios, perseverent si chiar incapatanat Din ultima serie de atribute, mi-e greu sa spun care sunt din categoria “calitatilor”. Oricum, ele functioneaza si-n avatajul si-n dezavantajul meu. Dupa timpul petrecut pe site-urile de stiri sau ale Socializarii deduc un lucru: imi place sa fiu informat. Ies rar in oras si in cluburi cand o fac prefer sa ma distrez cu Echipa Hot StyLe. Nu-mi propun mereu, dar reusesc sa-i fac pe altii sa rada.

Dj Ella: Despre mine?.. Ce as putea zice … OoOo daaaa … sunt o fata … Daca ai observat ma bucur Ma numesc Ella ,mai nou imi place sa mixez Sunt sincera , mai “nebuna” uneori , diferita , CIUDATA .. Sunt sensibila si totusi .. nu ma dor vorbele celorlalti prea tare , depinde de cine sunt spuse … si in ce mod …. … Nu iti convine?..Nici mie nu imi pasa ! .. Sunt realista [uneori] .. ganditoare,si cel mai important sunt in echipa RadioHotStyle ,inca de acum 2 ani si de cand s-a infiintat
iIubesc vara Iubesc caldura,zilele lungi si absolut tot ce tine de ea.Iubesc RadioHotStyle si tot ce e legat de acest radio,colegi ,staff ascultatori ,fac parte din viata mea Ar fi atatea de zis…Eu sunt 2 persoane intr-una , sunt schimbatoare si de multe ori mi se spune ca sunt de neinteles. Sunt putini cei care ajung sa ma cunoasca intru totul. Poate si pentru ca pe multi ii tin departe doar prin felul meu de a fi.

Dj Cyuby: Salutare Numele Meu Este Marius Ciubotariu Sunt Din Radauti Judetu Suceava Un Oras Mic Si Modest.Sunt o persoana foarte orgolioasa Si Foarte geloasa .Mai bine zis asa pe inteles Greu de inteles si greu de iubit !!! … Imi place foarte mult sa lucrez pentru Radio Hot Style … Sunt o persoana care imi place sa ma distrez si Sa glumesc !!! Cand sunt cu colegi mei de pe radio Ma simnt Foarte bine Ma distrez rad glumesc !! Sunt o persoana foarte glumeta Chiar si in emisie pe radio imi place sa glumesc cu ascultatori si sa ii fac sa se simnta bine ascultand muzica buna si bineînteles glumele spuse de mine !!

Aceasta este Echipa Radio Hot Style, ceea ce facem noi o facem pentru voi!

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app