Delia – Inimi desenate (muzica si video)


Delia lanseaza astazi noul ei single “Inimi desenate” impreuna cu un video regizat de Ceva De Vis – echipa alaturi de care a filmat si celelalte videoclipuri, lansate in ultimii 2 ani.

“Inimi desenate este o continuare frumoasa a povestii “Pe aripi de vant”. Este tot un pop-rock curat si sper ca publicul sa primeasca aceasta piesa la fel de frumos ca pe cea precedenta. E o piesa puternica, dar in acelasi timp sensibila prin care am incercat sa transmit vulcanul de sentimente ce se regaseste intr-o poveste de dragoste trecuta, dar inca prezenta in inimile celor ce i-au dat nastere” – Delia.

Piesa este compusa si produsa de KAZIBO Music, muzica si versurile sunt scrise de Ovidiu Baciu si Alex Pelin, iar mix-masterul ii apartine lui Deaconu Dan Andrei. Ei au produs si precedentul single al Deliei, care a stat timp de multe saptamani pe prima pozitie in topul celor mai difuzate piese romanesti  – Pe aripi de vant.

Cu peste 40 de milioane de vizualizari pe YouTube doar in ultimul an, sute de concerte si cel mai longeviv jurat X Factor in Romania, Delia a reusit sa devina definitia senzationalului si inovatiei intr-o evolutie naturala de-a lungul timpului.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app