Delia – Ce are ea (videoclip live)

Delia a lansat piesa Ce are ea, un track pe care fanii l-au putut asculta in premiera intr-un live la radio si pe care acum il avem in varianta full. Cantareata a ales sa lanseze Ce are ea cu un material video filmat in timpul super concertului pe care l-a avut la Sala Palatului – Welcome to Deliria.

Pana acum, Delia ne-a obisnuit cu trackuri up-beat, ritmuri rapide si refrene care sa ne ramana rapid in minte, dar Ce are ea e o schimbare placuta si suntem siguri ca va intra in heavy rotation, la fel ca toate celelalte piese pe care le-a lansat pana acum.

Ce are ea este o piesa sensibila. De cand am cantat o parte din ea la radio, lumea s-a declarat indragostita pe viata de ea. Dupa lansarea noului meu album Deliria, lumea canta cu mine vers cu vers in concerte. Nu cred ca am mai trait asta pana acum, sunt extrem de recunoscatoare si fericita de tot ce mi se intampla! Delia

Momentan, Delia se aude pe radio alaturi de baietii de la Deepcentral si piesa Gura ta, insa a colaborat si cu cei de la Taxi pentru Atat de trist. Anul trecut, Delia a fost unul dintre cei mai difuzati artisti de la noi cu piese ca Da, mama, cu care a reusit sa starneasca o  multime de discutii, Cum ne noi, impreuna cu Carla’s Dreams si Inimi desenate. 

Cum vi se pare Ce are ea?

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app