Crush & Alexandra Ungureanu feat George Hora – Dragostea e tralala

crush-si-alexandra-ungureanu-dragostea_tb410Cine a trait-o pe pielea lui, stie deja! Dragostea e TRA-LA-LA! O spune si cel mai recent single CRUSH + Alexandra Ungureanu! In premiera pe Urban.ro!

Aniversarea celor zece ani de CRUSH + Alexandra Ungureanu le aduce fanilor un cadou cu totul special: un nou single pentru cei care simt iubirea la maxim. “Dragostea e TRA-LA-LA” este un mesaj pentru toti cei care au simtit fluturi in stomac macar o data, pentru cei care iubesc si sunt iubiti ca-n prima zi!

“Dincolo de reguli, prejudecati si idei descoperim un fenomen care nu se incadreaza in niciun tipar, adica dragostea, drespre care nu poti spune ca e tra-la-la decat daca ai trait-o pe pielea ta! Si, suntem siguri ca timpul o sa-i ajute pe toti sa inteleaga fenomenul”, au declarat Konstantin si Sorin! “O dragoste nebuna nu strica nimanui, important e sa iei ce e bun din ea si sa nu ramai tra-la-la dupa, de unul singur”, a mai adaugat Alexandra Ungureanu.

Pe langa mesajul de dragoste pe care il subliniaza, noul single este o intoarcere la origini a proiectului CRUSH + Alexandra Ungureanu. Piesa aduce din nou in urechile ascultatorilor sound-ul funky regasit pe “Plang Noptile”, sound ce a propulsat trupa, in 2005, pe primele locuri in topurile de specialitate.

Alaturi de Crush si Alexandra Ungureanu pe piesa si-a mai pus amprenta si George Hora: “Ne-am cunoscut cu George inainte de finalizarea celui de-al doilea album CRUSH, in 2007. Ne-a ajutat cu mix-ul si master-ul pentru intreg albumul si am ramas buni prieteni de atunci. Prietenia dintre noi a fost un factor decisiv in colaborarea pentru “Dragostea e TRA-LA-LA”. (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app