Cristina Spatar – Marbella (muzica – video)

Cristina Spatar ne invita sa ne bucuram de vara si de soare cu cel mai nou single al sau, Marbella. Piesa e lansata direct cu un videoclip care ne face pofta de plecat rapid la mare sau la piscina, alaturi de fetele care danseaza in costume de baie.

Single-ul “Marbella” este compus de catre Chris Mayer si Adi Cristescu, iar videoclipul este regizat de catre Petre Nastase si a fost filmat pe parcursul unei zile in mai multe locatii; intr-un club din Bucuresti, la Snagov, dar si in aer, la inaltime, intr-un elicopter pus la dispozitie de Scoala Romana de Aviatie Civila.

“Este o piesa de vara, ritmata si usor de retinut. La clip am colaborat cu o echipa minunata, coordonata de catre Petre Nastase, iar rezultatul ne-a depasit tuturor asteptarile”, a declarat Cristina.

La filmarile videoclipului, alaturi de Cristina, au fost sotul sau, Alin Ionescu, care s-a implicat in procesul de productie, dar si designer-ul Catalin Botezatu. Look-ul Cristinei a fost completat de tinutele elegante marca Athena Philip, make-up-ul a fost realizat de catre Ema Uta, iar hair-styling-ul de catre Livia Berceanu.

Cristina Spatar a mai lansat anul acesta o alta piesa, Langa tine, dupa ce in vara anului trecut colabora cu Marius Marin, fost concurent la Vocea Romaniei,  pentru piesa Povestea noastra. In plus, anul trecut a facut un featuring cu Don Baxter – Mai aproape.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app