Conchita Wurst – You Are Unstoppable


Conchita Wurst lanseaza cel mai frumos videoclip de pana acum: “You are Unstoppable”, plin de mesaje subliminale!

Spre deosebire de alti castigatori Eurovision Song Contest, Conchita Wurst a avut cea mai buna echipa de marketing din ultimii 10 ani. In ciuda faptului ca piesa ei nu a devenit un hit dupa ce a castigat, solista a reusit sa faca inconjurul lumii cu prezentari sustinute la TedX, la UN, in Parlamentul European, aparitii pe covorul rosu la Globurile de Aur, a defilat ca prima ballerina pentru Jean Paul Gaultier, a lansat o carte, a sustinut recitaluri in toate tarile importante din Europa si a reusit sa isi mentina imaginea curata si sa promoveze mesajul de toleranta, respect si iubire cu care a castigat inimile europenilor.

Conchita Wurst pastreaza atentia asupra ei cu un nou single – You are unstopabble – ce aduce si comunitatea ei de fani – numita #theunstoppables – dar si primul ei album ce va fi lansat in curand. Bineinteles ca toate acestea vin in contextul concursului Eurovision care se apropie.

Videoclipul a fost regizat de Tobias Pichler si aduce imagini puternice, simbolice ce intregesc versurile si sound-ul inaltator.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app