Chris Mayer feat. Nick Kamarera & Raluka Replay

replay Chris Mayer revine cu un nou single pentru care i-a cooptat pe Nick Kamarera si Raluka. Replay e o melodie cu ritmuri euro-dance si versuri catchy despre care cei trei spun ca ne va face sa dam replay.

Cei trei au avut cateva cuvinte de spus si despre directia in care se indreapta muzica romaneasca:

Muzica se recicleaza, trend-urile revin dupa un anumit ciclu, dar bineinteles ca cel care decide trendul este publicul. Am avut 2-3 ani de invazie a muzicii dance, acum avem reggae si ma bucur ca multi artisti care isi incepusera cariera cu piese in limba romana si-au adus aminte de indentitatea lor artistica.

Haideti sa ascultam Replay!

Chris Mayer, Nick Kamarera si Raluka au completat cu cateva cuvinte despre muzica romaneasca in comparatie cu cea de afara.

‘Nu putem compara piata muzicala din Romania cu cea din afara, dar in acelasi timp avem artisti foarte competitivi, talentati si care isi iau in serios jobul, pentru ca asta e pana la urma, e un job ca oricare altul. Ne lipseste puterea financiara a Statelor Unite, dar compensam prin “dulceata” din piesele romanesti’.

Chris Mayer a lansat la sfarsitul anului trecut o piesa cu finalistul primei editii Vocea Romaniei, Dragos Chircu – Without You, iar Nick Kamarera si Alinka au venit cu trackul How Deep is Your Love. Raluka a lansat in urma cu putina vreme o piesa alaturi de DDY Nunes, Angels.

Cum vi se pare piesa celor trei? Dam Replay?

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app