Chris Brown feat Lil Wayne & Tyga Loyal

Chris Brown isi invita prietenii la un party la mall in cel mai recent clip al sau, Loyal. Desi se afla in inchisoare, cantaretul lanseaza un clip in care apar Usher, Lil Wayne, Tyga si Trey Songz.

Chris-Brown-Lil-Wayne-Tyga-Loyal-Video

Videoclipul a fost filmat in Los Angeles la Universal City Walk, iar de regie s-a ocupat chiar Brown, clipul aratand ca o petrecere unde pe alocuri se gasesc dansatori care vin cu scheme complicate. Loyal se pare ca a inceput deja sa urce in clasamentul Hot 100, ajugand pe locul 34.

Haideti sa vedem ce a iesit.

Loyal este cel mai nou single extras de pe viitorul album semnat de Chris Brown, X. Discul ar fi trebuit sa apara inca din vara trecuta, dar a fost amanat pentru anul acesta. Chiar si asa, in 2013 am putut asculta o serie de piese bune de pe X Fine China sau Love More, un featuirng cu Nicki Minaj, iar pe 5 mai vom putea auzi intreg materialul. Pana in aprilie, cantaretul mai ramane in puscarie, timp in care poate se gandeste la o campanie de promo. Piesa pe care ar fi trebuit sa o lanseze cu Ariana Grande a fost si ea amanata cu aceasta ocazie, asa asteptam sa vedem ce se intampla de luna viitoare incolo.

Are sanse sa mai urce in topuri piesa Loyal? Ce ziceti de clip?
(Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app