Carla’s Dreams – Antiexemplu

Carla’s Dreams au revenit cu un nou single si un nou videoclip, Antiexemplu. Baietii ne dau exemple de toate lucrurile pe care le putem face gresit intr-un track cu un refren foarte catchy si un videoclip in care diverse personaje rostesc versurile.

In aceasta primavara, moldovenii de la Carla’s Dreams vor lansa un nou album, al carui titlu e chiar Antiexemplu si pregatesc un concert special de lansarea care va avea loc la Arenele Romane. In “Antiexemplu”, ne-am permis cateva licente, chiar si titlul este un cuvant care nu exista, dar semnificatia caruia ne pare intuitiv clara. Acest concept il vom dezvolta si in continuare, in diferite viziuni”, au spus Carla’s Dreams.

Carla’s Dreams au avut unele dintre cele mai vizualizate videoclipuri de pe Youtube-ul romanesc in 2016 si, in plus, i-am regasit si in topul celor mai difuzate piese de pe radio. Moldovenii au dominat playlisturile cu hiturile Acele, Te rog, Sub pielea mea si Imperfect, dupa ce in 2015 stabileau un adevarat record cu single-ul Cum ne noi in colaborare cu Delia.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app