Calvin Harris feat. Gwen Stefani – Together

Inca o piesa de pe noul album Calvin Harris apare, de data aceasta fiind featuring-ul pe care scotianul l-a realizat cu Gwen Stefani. Together o piesa pop despre gasirea dragostei, cu influente EDM si vocea cunoscuta a solistei No Doubt.

Noul album semnat de producatorul si DJ-ul britanic apare oficial saptamana viitoare si deja am putut asculta o parte din piesele pe care e vom regasi pe Motion.

Recent, Calvin Harris a lansat si clipul pentru Open Wide, o colaborare cu Big Sean, care suna foarte bine, iar rapper american nu dezamageste in ceea ce priveste partea sa lirica. Printre alte piese oferite spre ascultare am avut colaborarea cu Ellie Goulding – Outside, Slow Acid, cu un videoclip interesant si hitul toamnei, Blame.

Gwen Stefani se pregateste la randul ei de lansarea unui nou album, dupa ce a venit deja cu un prim single – Baby Don’t Lie, si a colaborat cu Maroon 5 pentru trackul My Heart is Open. Solista No Doubt a precizat ca nu lucreaza doar la materialul solo ci si la un nou album alaturi de trupa, dupa ce au revenit in muzica dupa un deceniu de pauza.