Ariana Grande – Focus (muzica si video)

Ariana Grande vine cu un nou look si un videoclip indraznet pentru cel mai nou single al sau – Focus. Noua piesa e diferita fata de precedentele ei single-uri, iar refrenul Focus va prinde de la prima ascultare.

Daca pentru Problem a avut un refren cathcy si vocea soptitat a lui Big Sean, pentru Focus a optat pentru un beat puternic, claps si un refren in care vocea masculina e baza, iar sound-ul e inspirat pe alocuri din jazz si big band. Trackul a fost produs de Savan Kotecha and Peter Svensson in timp ce videoclipul e regizat de Hannah Lux Davis, cu care cantareata a mai lucrat si pentru alte materiale video.

Focus e primul single de pe urmatorul album al Arianei Grande, intitulat Moonlight, care nu are inca o data de lansare, desi zvonurile il dau ca sigur pentru anul acesta. Ariana Grande a reusit sa cucereasca industria muzicala abia de la al doilea ei album, My Everything, care a dat hiturile Problem – un featuring cu Iggy Azalea – Bang Bang, Break Free, Love Me Harder, alaturi de The Weeknd si One Last Time. Primul ei material s-a facut remarcat prin single-ul The Way si apoi prin Right There, insa abia de anul trecut Ariana Grande a inceput sa domine topurile si sa fie luata in serios, ajungand si pe mana managerului Scooter Braun. (Sursa urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app