Antonia si Puya Hurricane

Antonia si Puya lovesc cu o balada pop puternica: Hurricane! Antonia canta despre dragoste iar Puya vine cu realitati despre bani, biserici si cotidian.

antonia - puya- hurricane

“Hurricane” este un featuring surprinzator intre Antonia si Puya. Cei doi au aparut in poze si promo-uri impreuna insa nimeni nu si-a imaginat o colaborare intre ei pana acum. Piesa a fost compusa si produsa de The Farmers (Andrei Prodan si Claudiu Ursache), cei care au lucrat cu Antonia si pentru ‘Jameia’ si ‘Nu stau in Hawaii’.

Ea e din “Marabou”, el este “Undeva-n Balkani”. Impreuna sunt “Hurricane. PLAY!

Mi-a placut ‘Hurricane’ de la prima ascultare, este o piesa puternica, are un mesaj profund si m-am bucurat ca Puya a acceptat sa o cantam impreuna. Ii multumesc si lui si baietilor de la The Farmers. Sper ca ‘Hurricane’ sa fie pe placul fanilor mei”, a declarat Antonia.

Antonia iubeste muzica hip-hop la fel ca si mine. Tot timpul am avut impresia ca genul asta o prinde mai bine decat ce a cantat pana acum. Blocati in tehnologie, mult prea ocupati sa ne mai uitam in jurul nostru, ne robotizam din ce in ce mai mult. De-aia “dragoste nu poti sa gasesti /poate doar in povesti“, a spus Puya.

Antonia a avut parte de o multime de comentarii negative si injuraturi in ultima vreme si avem un articol in care le-am strans pe cele mai urate dintre ele si am incercat sa explicam pustoaicelor ca nu e uman sa actioneze in felul asta asupra artistei.

Cel mai recent single al Antoniei nu s-a bucurat de succesul asteptat la radio – “Nu stau in Hawaii” in schimb, Marabou a fost un megahit ce inca se aude la terase. In acelasi timp, Puya se aude peste tot cu “Baga bani“.

Cine se astepta la colaborarea asta? Va fi un hit?

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app