Antonia si Puya Hurricane

Antonia si Puya lovesc cu o balada pop puternica: Hurricane! Antonia canta despre dragoste iar Puya vine cu realitati despre bani, biserici si cotidian.

antonia - puya- hurricane

“Hurricane” este un featuring surprinzator intre Antonia si Puya. Cei doi au aparut in poze si promo-uri impreuna insa nimeni nu si-a imaginat o colaborare intre ei pana acum. Piesa a fost compusa si produsa de The Farmers (Andrei Prodan si Claudiu Ursache), cei care au lucrat cu Antonia si pentru ‘Jameia’ si ‘Nu stau in Hawaii’.

Ea e din “Marabou”, el este “Undeva-n Balkani”. Impreuna sunt “Hurricane. PLAY!

Mi-a placut ‘Hurricane’ de la prima ascultare, este o piesa puternica, are un mesaj profund si m-am bucurat ca Puya a acceptat sa o cantam impreuna. Ii multumesc si lui si baietilor de la The Farmers. Sper ca ‘Hurricane’ sa fie pe placul fanilor mei”, a declarat Antonia.

Antonia iubeste muzica hip-hop la fel ca si mine. Tot timpul am avut impresia ca genul asta o prinde mai bine decat ce a cantat pana acum. Blocati in tehnologie, mult prea ocupati sa ne mai uitam in jurul nostru, ne robotizam din ce in ce mai mult. De-aia “dragoste nu poti sa gasesti /poate doar in povesti“, a spus Puya.

Antonia a avut parte de o multime de comentarii negative si injuraturi in ultima vreme si avem un articol in care le-am strans pe cele mai urate dintre ele si am incercat sa explicam pustoaicelor ca nu e uman sa actioneze in felul asta asupra artistei.

Cel mai recent single al Antoniei nu s-a bucurat de succesul asteptat la radio – “Nu stau in Hawaii” in schimb, Marabou a fost un megahit ce inca se aude la terase. In acelasi timp, Puya se aude peste tot cu “Baga bani“.

Cine se astepta la colaborarea asta? Va fi un hit?