Animal X feat Sonny Flame Let it Go (Videoclip)

animal x sonny flame

Animal X vin cu un nou single, intr-o super colaborare cu Sonny Flame. Cu ocazia aniversarii a 14 ani de cariera Animal X ne spun sa Let It Go, cu un clip filmat in Ibiza, unde trupa a fost in vacanta pentru a compune piese si a lucra la un nou album.

Pe ritmuri de dubstep, cu vocea inconfundabila a lui Sonny Flame si plina de energie pozitiva, baietii de la Animal X ne imbie sa Let It Go si sa traim viata frumos. Ajutati de decorurile exotice, parca mesajul ajunge mai bine, fiind o piesa potrivita pentru vara.

PLAY!

Despre noua piesa si colaborarea cu Sonny Flame, trupa a declarat:

Colaborarea cu Sonny ni s-a parut o idee buna de la inceput si am fost incantati de rezultat, Are o voce remarcabila, ne potrivim foarte bine pe plan muzical, dovada aceasta piesa. ‘Let it go’ este diferita de tot ce se difuzeaza in acest moment la radio si tv, va iesi in evidenta.

In plus, au adaugat si cateva cuvinte despre un viitor material:

Noul album a inceput sa fie lansat inca din 2010. Am lansat melodii una dupa alta, ca si cum ar fi facut parte dintr-un album. Acum nu se mai merita sa scoti un album intreg, preferam sa scoatem cate un single pe rand, merge mai bine asa deocamdata. Mai avem pregatite deja noua noi melodii pe care le vom lansa in perioada urmatoare.

Una dintre piesele despre care baietii vorbesc este si Povestea noastra, lansata in vara anului trecut, iar la inceputul lui 2012 au venit cu melodia Doar tu si eu.

Sonny Flame s-a pregatit deja de vara, ne-a oferit zilele trecute clipul pentru Vin, iar anul trecut venea si cu primul album din cariera – Way of Life.

Cum vi se pare colaborarea dintre Animal X si Sonny Flame? O auzim pe radio?