Andreea Banica feat. Sunrise INC – Una palabra

Sunrise INC au cooptat-o pe Andreea Banica pentru o piesa latino despre o dragoste care s-a incheiat – Una palabra. Noul single apare direct cu un videoclip inspirat de cultura cubaneza din care nu lipsesc dansatoarele, petrecerile si o Andreea Banica foarte senzuala.

Cel mai frumos sentiment pe care il poate avea un artist este atunci cand opera pe care o creeaza este ceea ce si-a propus. Ne bucura faptul ca oamenii cu care am lucrat pentru noul nostru single au inteles ceea ce ne-am dorit. Andreea Banica s-a potrivit perfect in piesa, iar de mix si master s-a ocupat Bunicul Magic. De regia videoclipului s-a ocupat Alex Ceausu, iar filmarile au durat in jur de 12 ore. Ne-a placut foarte mult ideea, asa ca am zis sa o punem in practica. Rezultatul este pe masura asteptarilor si asta nu poate decat sa ne bucure”, declara Sunrise Inc.

Una palabra’ este o piesa pasionala, o piesa cu sangre caliente si te duce in filmul culturii latino, in care dansul, muzica si buna dispozitie sunt la ordinea zilei. Ar trebui sa invatam mai multe de la ei: sa traim si sa iubim intens”, declara Andreea.

Sunrise Inc au lansat anul trecut si alte piese in limba spaniola ca Muevete sau Eselamor, iar in 2013 colaborau cu Delia pentru Love Me. Ei s-au facut cunoscuti cu piese ca Lisk Shot sau Nina, pentru ca apoi sa revina cu Mysterious Girl sau Toate femeile pleaca. Andreea Banica a lansat recent videoclipul Supererou, insa nu e la prima piesa in limba engleza si cu influente latino pe care o are anul acesta – ea a mai colaborat si cu Aggro Santos pentru Red Lips. Sursa urban.ro

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app