Andreea Banica feat Kio Bumerang

Andreea Banica a lansat la Media Music Awards de la Sibiu noua sa piesa, Bumerang, un featuring cu rapperul Kio. E a doua colaborare recenta a cantaretei cu un artist din zona rap, dupa ce a venit cu piesa In lipsa ta alaturi de What’s Up.

andreea banica bumerang

Andreea se alatura astfel altor nume care au urcat pe scena din Piata Mare pentru a-si anunta si promova noile single-uri. Odata cu anuntul facut la Sibiu, cantareata a postat si cateva cuvinte pe facebook despre piesa produsa de Laurentiu Duta:

 Cu mari emotii si bucurie va prezint cantecul meu nou, “BUMERANG”.Multumesc lui Dumnezeu ca imi da putere de munca si inspiratie sa fac melodii frumoase si voua ca sunteti alaturi de mine!

A fost dragoste la prima ascultare! Laurentiu este unul dintre cei mai talentati compozitori din Romania, iubesc “In lipsa ta” si sunt indragostita de “Bumerang”. Le multumesc tuturor fanilor care m-au facut sa ma simt exceptional pe scena de la Sibiu, si tuturor prietenilor mei de pe Facebook care ma sustin neconditionat.”, declara Andreea Banica

 

Cel mai recent single lansat de Andreea Banica a fost In lipsa ta, un featuring cu rapperul What’s Up si cu un videoclip foarte frumos, pe care il puteti urmari aici si care s-a clasat intre cele mai difuzate piese romanesti. Andreea a avut succes si cu single-ul lui Laurentiu Duta, Shining Heart, pe care l-am tot auzit la radio anul trecut sau cu single-ul Could U.

Va place aceasta noua piesa Andreea Banica? Merita un like?