Andreea Banica – Dor de mare

Andreei Banica i s-a facut un “Dor de mare” nebun cu noua piesa! Desi are casa pe malul marii, artista a pregatit o melodie despre locul ei preferat si sigur va urma si un videoclip plin de fete goale!

Cu 12 ore inainte de aniversarea zilei de nastere, Andreea Banica face cadou tuturor celor care o pretuiesc confesiunea muzicala “Dor de mare”.

M-am nascut la mare, e parte din viata si inima mea. E locul celor mai frumoase amintiri, al primei mari iubiri, al primului sarut. Marea inseamna pentru mine emotii cu fluturi in stomac si intotdeauna mi-e dor de ea. Marea inseamna dragoste, sinceritate, pasiune, forta si ma reprezinta intru totul, asa cum sunt eu, dincolo de orice imagine de scena, dincolo de machiaj sau masti conventionale. ‘Dor de mare’ este cel mai sincer cadou pe care il fac astazi, de ziua mea, tuturor celor care pretuiesc muzica mea si imi ofera, neconditionat, dragostea lor” – Andreea Banica. PLAY!

Rupem boxele e cel mai nou single lansat de Andreea Banica, o colaborare cu rapperul Shift dupa ce initial a incercat sa dea lovitura cu Bumerang si Kio. Pe Andreea Banica am vazut-o si in cel mai nou clip al celor de la 3 Sud Est, Laurentiu Duta fiind omul responsabil pentru hiturile pe care Andreea le-a cantat de-a lungul anilor.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app