Andra – nebuni in noapte

In mijlocul a doua hituri difuzate la radio, Andra face inca o surpriza fanilor: “Nebuni in noapte” cu un videoclip in care zambeste si arata latura plina de ghidusie cu care a fermecat fanii romani.

Sper să vă placă ce am înregistrat astăzi pentru voi. Nu uitaţi să daţi SHARE să ajungă la cât mai multa lume. Vă pup şi vă iubesc!” – a transmis Andra pe Facebook.

Piesa “Nebuni in noapte” aduce aminte de stilul pop abordat de Andra inainte sa intre pe mana lui Marius Moga. Piesa a fost lucrata de Vlad Lucan, Ivan Caragia si Alexandru Caliman iar clipul cu versuri a fost realizat de Bogdan Daragiu.

Desi artista nu a confirmat, cel mai probabil nu e vorba de un single, e doar o piesa pentru fani ce nu va fi promovata din moment ce Andra urmeaza sa nasca in cateva saptamani o fetita.

Pe langa hiturile deja cunoscute – “Avioane de hartie” cu Shift si “Falava”, Andra a adus anul asta alte doua melodii care nu prea au beneficiat de atentie. Una a fost colaborarea cu Stefan Banica si Proconsul – “Aici cu mine

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app