Andra – La Refren

Dupa ce a avut o serie de concerte la Sala Palatului si a lansat albumul Iubirea schimba tot, Andra promoveaza un nou single de pe acest material – La refren.

Albumul, coprodus de Andra Records si MediaPro Music, a fost publicat pe canalul de YouTube al artistei si feedback-ul pozitiv primit, a facut-o pe Andra sa decida ca piesa “La refren” sa fie un nou single extras de pe album. “La Refren” este o compozitie Marius Moga, Adrian Klein si Vlad Vedes, pe un text de Marius Moga. Piesa va beneficia si de un videoclip, iar Andra si echipa ei lucreaza deja la concept si vor incepe filmarile in cel mai scurt timp.

“Mi-a placut piesa de cand am ascultat-o prima oara in studioul DeMoga si sper sa fie bine primita de fanii mei. Este o piesa de dragoste, e ritmata si iti da speranta, mi se potriveste foarte bine”, a declarat Andra.

Noul album “Iubirea Schimba Tot” contine 18 piese, din care 6 sunt deja hituri, iar 12 sunt piese noi. Este al 13-lea album din cariera de aproape 17 ani a artistei. Andra detine Discuri de Diamant, Platina, Aur si Argint pentru vanzarile materialelor discografice lansate pana in prezent. De asemenea, are in portofoliu numeroase premii pentru vocea si perfromantele ei, printre care “Cea mai buna solista”, “Cea mai buna voce feminina”, “Cel mai iubit artist”, dar si multe altele. Il ultima perioada a tot fost prezenta in topurile radiourilor cu mai multe hituri: Iubirea schimba tot, Without You, un super featuring cu David Bisbal, Floare de nu-ma-uita sau Niciodata sa nu spui niciodata.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app