Anda Adam – gloante oarbe (videoclip)

Anda Adam incinge ritmurile de toamna cu GLOANTE OARBE si un videoclip in care se dezbraca in cada, se fereste de impuscaturi si alearga printr-o lume tulburata.

“Sunt incantata ca azi are loc premiera clipului . Este o piesa in care ma regasesc foarte mult si parca ma intorc in timp, atunci cand am lansat primul meu hit impreuna cu RACLA. Atat mesajul piesei, cat si emotia pe care o traiesc imi amintesc de perioada mea de debut.” Anda a adaugat: “Din secunda in care am auzit piesa in studio la Adrian Sina, mi-am dat seama ca este un hit si ca va fi urmatorul meu single”. – a zis Anda despre noul ei material.

Anda a gasit o varianta castigatoare cu “Gloante Oarbe” lucrand cu Adrian Sina si echipa lui de la Premium Artist si Alex Ceausu care i-a adus multe gloante in efecte speciale. Piesa a fost bine primita de public si de radio.

La filmari ne-am si distrat, dar am si inghetat de frig, mai ales la cadrele filmate in cada, in care apa era putin calduta, iar afara erau 5-6 grade. Am asistat si la trageri cu gloante in diferite obiecte, insa noi am fost in siguranta si feriti de orice pericol, urmand ca echipa lui Alex Ceausu sa aplice ulterior grafic alte efecte speciale prin care tot ce era in jurul meu sa fie ciuruit de gloante. Asadar, sa va puneti vestele antiglont pentru ca de data asta chiar o sa trag cu Gloante Oarbe”, a adaugat Anda Adam pentru Libertatea. Artista a mai avut anul acesta single-ul “Poate fata” dar nu a avut impactul asteptat. (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app