Anda Adam, George, Lora, What`s Up – Mosu e Roman

Pentru ca sarbatorile de Craciun se apropie cu pasi repezi si deja a inceput frenezia, George, Anda Adam, Lora si What’s Up lanseaza o piesa in tema – Mosu’ e roman. In videoclip ii vedem pe cei patru cum se plimba printr-o casa impodobita de sarbatori, canta si danseaza si chiar traiesc o sperietura cu Anda Adam care inca nu nascuse la momentul filmarilor.

Anda Adam a venit cu ideea unei piese de Craciun. Daca fina a zis, nasu’ s-a conformat. Lorei, care era la studio, i-a placut colindul, asa ca ni s-a alaturat si ea. Cum il stiam patriot pe What’s Up, l-am intrebat, el a spus imediat da si uite asa ne-am facut trupa”, spune Geørge.

Videoclipul piesei a fost filmat de catre un regizor imbracat in Mos Craciun si ne dezvaluie o poveste specifica acestei perioade magice din an, in care cei 4 cantareti celebreaza spiritul sarbatorilor.

“Mosu’ e roman” este o piesa pe sufletul nostru si un dar pentru fani, de Craciun. Videoclipul este regizat de catre Alex Ceausu, iar melodia este compusa de mine si Marius Dia, in studioul nostru Panda Music, alaturi de What’s UP, in colaborare cu Cat Music, MediaPro Music si Roton”, a mai adaugat fostul Jorge.

George s-a “rebranduit” recent si si-a schimbat numele de scena de la Jorge si a lansat un nou single in urma cu cateva saptamani. Nimeni nu-i perfect e un featuring cu Jo care incet-incet incepe sa prinda.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app