Amna feat. Robert Toma – La capatul lumii

Dupa hitul In oglinda, care a ocupat cateva luni primele locuri in top 10, cei Amna si Robert Toma lanseaza impreuna piesa La capatul lumii.

Piesa “La capatul lumii” vorbeste despre o poveste de dragoste incheiata, dar o singura privire intre cei doi le spulbera prezentul si ii izoleaza in trairile si amintirile din trecut. Piesa este compusa si produsa in studiourile DeMoga Music de Robert Toma, Alex Parker, Adrian Klein si Amna.

“Piesa La capatul lumii s-a nascut din colaborarea extraordinara si chimia pe care o am cu Robert. La un an dupa “In oglinda”, dupa nenumarate ore petrecute ca echipa in studio alaturi de el, am decis sa lansam aceasta piesa, iar pentru viitor pregatim multe alte surprize.” declara Amna.

“Intre mine si Amna exista o relatie foarte frumoasa atat de prietenie, cat si pe plan muzical. Lucram impreuna de cativa ani si facem super echipa, iar piesa “La capatul lumii” este a doua piesa pe care o lansam impreuna, lucru care ma bucura foarte tare. Piesa este despre o poveste de dragoste care desi s-a incheiat, continua prin regrete si amintiri.” spune Robert Toma.

Amna a avut succes si alaturi de Dima cu piesa Cires de mai, aparuta la finalul anului trecut, si tot atunci a colaborat si cu George la piesa Detector de minciuni, dupa hitul pe care l-a inregistrat alaturi de Robert Toma – In oglinda.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app