Amna & Adda, Fara aer (videoclip)

Amna si Adda va lasa “Fara aer”. Cele doua artiste lanseaza astazi prima lor colaborare, o productie Demoga Music. La fel ca si piesa, videoclipul a fost produs de catre aceeasi echipa ce a lucrat la hitul anterior, ‘Arme feat Whatsup’.

Ideea participarii Addei la piesa “Fara aer” ii apartine chiar lui Marius Moga. Piesa este un duel liric intre cele doua artiste cu o aroma de vara.

Scenariul noului videoclip Amna aduce cu sine o noua abordare a unei povesti de dragoste prin prisma unei fantezii a solistei. Principala sursa de inspiratie a fost atmosfera retro a filmelor din anii ’80 (“Fame”, “Flashdance”), astfel ca actiunea are loc intr-o sala de dans unde este programat un casting.

Amna joaca rolul uneia dintre profesoarele care participa la momentele artistice alaturi de alti jurati din echipa Demoga. Cosmin Soare, talentatul finalist al emisiunii ‘Romania Danseaza’ o cucereste pe Amna.

In cateva secvente veti recunoaste nume pentru care Marius Moga a mai compus muzica: What’s Up, Shift, Liviu Teodorescu dar si alti membrii fresh ai studioului DeMoga Music, cum este cazul Soranei.

Pornind de la hitul ‘Tell me why’, Amna a devenit cunoscuta in Polonia si Spania mai multe veri la rand. Succesul sau s-a concretizat si spre America Centrala si de Sud, acolo unde a sustinut deja concerte. A fost si in Africa, unde a depasit barierele muzicale si a patruns in cele mai mari cluburi si chiar si in Asia. Amna are la activ un album lansat in Japonia, care a ajuns pe primul loc in topul vanzarilor. (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app