AMI – Camina (muzica video)

AMI lanseaza un nou single si videoclip – Camina, in premiera.

Piesa a fost produsă de DAV7 Music și Adi Colceru, iar versurile sunt scrise chiar de Ami. Camina vine însoțită de un videoclip regizat de Khaled Mokhtar. “Camina” este o piesa de stare de care m-am indragostit la prima ascultare! Are un sound special si mi se potriveste perfect! Sper ca si cei ce imi asculta muzica sa fie la fel de incantati, mai ales ca au asteptat de la mine cu nerabdare o piesa in limba spaniola!” a declarat artista. 

 ”Am ales un clip de imagine si cred ca e cel mai bun clip al meu de pana acum. E prima data cand lucrez cu Khaled, mi-a inspirat incredere de la inceput si m-a asigurat ca rezultatul va fi cel asteptat! Asa a si fost! Am avut o super echipa in spate cu care am lucrat si de care sunt foarte multumita: styling – Andra Moga si makeup & hair – Alex Ifimov.” a declarat AMI.

Ami a devenit cunoscuta datorita hitului Trumpet Lights, care a adus-o in topul favoritelor publicului romanesc. Printre hiturile lansate de ea se numără și Playa en Costa Rica sau Deja Vu, un featuring cu rapperul Grasu XXL. Cel mai recent single pe care Ami ni l-a oferit a fost “Somnul nu ma ia”, produs tot de DAV7 Music și Adi Colceru, alias David Deejay.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app