Alin Vaduva si Donk – Milionar in zambete

Donk si Alin Vaduva, finalist al emisiunii X Factor, lanseaza “Milionar in zambete, single-ul cu care baietii vor sa aduca doar zambete ascultatorilor.

Pe Donk il stim datorita colaborarilor cu Nadine, Glance, dar si pentru performanta, pe care a atins-o, alaturi de Alin Vaduva, cu piesa “Goala” (peste 5 milioane de vizualizari pe Youtube). De aceasta data, artistul lanseaza, tot cu finalistul X Factor, single-ul “Milionar in zambete”, insotit de un lyric video de efect. Piesa este mesajul pentru toti ascultatorii, de a zambi mereu, indiferent de situatie.

“Este o piesa cu care, alaturi de Alin Vaduva, ne dorim sa fim mesagerii zambetelor, in care avem mare incredere ca va ajunge chiar la sufletele tuturor. “Milionar in zambete” descrie “averea” pe care o detin eu, si, cred ca, suntem multi in aceeasi situatie. Am scris piesa, cand mi-am dat seama ca, de multe ori, uitam ce este important pentru noi, atunci cand alergam dupa lucruri care nu prea ne folosesc cu adevarat. Tot ce vreau de la piesa asta este ca lumea sa uite de bani si griji. Viata inseamna zambete!”, spune Donk.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app