Alexy – Nu pleca (videoclip)

Alexy isi lanseaza single-ul de debut, Nu pleca, o melodie pop inregistrata in studiourile Stone Music. Productia poarta semnatura Daniel Antonescu (N-Tone), iar versurile au fost scrise de Adda Moldovan.

Imi doream foarte mult o piesa care sa ma reprezinte. Sunt foarte fericita, oamenii cu care am lucrat au inteles exact ce vroiam si au compus o melodie care imi vine ca si o manusa. La inceput, multor cunoscuti li se parea ciudat ca o persoana atat de vesela si mereu fara griji poate sa transmita atat de multe emotii printr-o piesa cu mesaj trist. Asta a fost și ideea. Vroiam sa daram “zidul” dintre mine si ascultatorii mei si sa le arat și parți din viata mea in care am suferit sau am fost trista.”, a spus Alexy.

“Atat Daniel Antonescu cat si Adda au avut rabdare sa imi asculte povestea, sa ma inteleaga și asa s-a nascut piesa “Nu pleca”. Am colaborat minunat cu toata echipa si vreau sa le multumesc tuturor pentru increderea, bunavoința, rabdarea si profesionalismul de care au dat dovada.”, a completat artista.

Single-ul este insotit de un videoclip regizat chiar de catre producatorul piesei, N-Tone. Filmarile au durat doua zile si au avut loc in doua hale amenajate special pentru acest videoclip. De decor s-a ocupat o intreaga echipa, au fost pictate doua aripi imense de inger, s-au adus fumigene colorare si o masina de facut zapada pentru a crea un cadru in ton cu mesajul piesei.

Desi se afla la primul single, Alexy nu este straina de scena muzicala, ea are propriul band format din patru instrumentisti cu o vasta experienta muzicala si sustine numeroase concerte in tara, sub titulatura Alexy & The Black Ravens. (Sursa Urban.ro)

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*