Alexandra Stan & FYI Baby, It`s Ok

Alexandra Stan a trecut peste scandalul cu fostul ei manager si se pregateste de lansarea unui nou videoclip. Ea a colaborat cu grupul Follow Your Instinct pentru piesa “Baby, it’s ok”, iar astazi ne prezinta cateva cadre de la filmarile clipului.

alexandra stan its ok

Piesa a fost produsa de catre B.O.M.B, adica David “Bubu Styles” Ritter, Patrick “Orange” Greska si Rainer Wetenkamp impreuna cu Addis, membru al trupei Follow Your Instinct si a fost inregistrata cel mai probabil inainte de marele scandal de la inceputul lunii iunie cand frumoasa cantareata a fost batuta de catre managerul ei.

Clipul a fost filmat in Marbella, Spania, una din cele mai fitoase statiuni de pe malul Marii Mediterane. Sa vedem cateva secvente de la filmari:

Videoclipul va fi lansat in curand, iar din ce-am vazut in materialul de mai sus, ne asteptam la un clip de vara plin de fete frumoase, distractie pe plaja si bauturi fine. Va lasam acum si cu cateva poze de la filmari.

Alexandra Stan merge mai departe cu cariera sa muzicala inceputa acum 10 ani. Si-a facut chiar si o pagina noua de Facebook unde isi asteapta cu drag toti fanii – Alexandra Stan Official.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app