Alexandra Stan, Batuta de Managerul ei

alexandra-stan-batuta

Alexandra Stan ne socheaza cu o fotografie in care ne arata cat de batuta a fost de managerul ei. Artista apare desfigurata si dezvaluie detalii despre cosmarul pe care il traieste.

Industria muzicala este cea mai mare iluzie pe care o traim. Publicul te vede urcand pe scena, zambind, aparand la emisiuni TV si spunand ca esti mai fericit ca oricand iar asta aduce concerte, vanzari de single-uri si multi bani. Dincolo de asta, e o realitate la fel de dura ca oricare alta. “traim dincolo de cuvinte“, cum ar zice Smiley si Alex Velea.

Pe pagina de Facebook a Alexandrei Stan a fost postat ieri urmatorul mesaj: “Alexandra Stan has been involved in an accident. She is recovering. More info to come. Alexandra Stan Management“. Fanii s-au grabit cu mesaje de incurajare, induiosatoare si pozitive, crezand ca situatia este adevarata.

Astazi, pe CANCAN.ro au aparut pozele cu Alexandra Stan batuta si urmatoarea declaratie: “Totul este o minciuna, nu am avut niciun accident de masina. Este o inventie a managerului meu, cel care m-a batut pana m-a bagat in spital. Vreau sa stie toata lumea ca indur tratamente oribile din partea lui de un an de zile, si nu mai pot! Accidentul a fost doar un pretext ca sa justifice lipsa mea de la concerte!

Pe ziuadeconstanta.ro a fost postata poza de mai sus si urmatoarele cuvinte spuse de Alexandra: “Totul a durat vreo doua ore. Fanii mei plang pentru mine. Se tem ca sunt pe moarte. Am depus plangere la politie. Si-a bătut joc de munca mea.

Artista a fost batuta sambata seara si a fost salvata de un echipaj al Politiei Rutiere Constanta, in apropierea localitatii Valu lui Traian. Avocatul Alexandrei Stan a depus azi plangere la Parchet.

Cariera Alexandrei Stan este unul dintre cele mai mari mistere din industria muzicala romaneasca. Artista a beneficiat de un succes fenomenal in toata lumea, inclusiv in SUA, cu Mr.Saxobeat. Desi avea sanse sa fie mult mai mare decat INNA, aparitiile sale sunt foarte putine, single-urile la fel iar totul este invaluit in umbra.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app