Alex Velea – Defectul tau sunt eu (videoclip)

Alex Velea si Antonia isi spun povestea de dragoste in videoclipul “Defectul tau sunt eu”, o declaratie de dragoste de trei minute in care ii vedem in mai multe ipostaze.

 După succesul extraordinar al piesei „Din vina ta”, Alex Velea revine astăzi cu un single la fel de sensibil: „Defectul tău sunt eu”.Avem parte de o nouă poveste, de această dată nu a unei despărțiri, ci a unei mari iubiri.

„Toți căutăm iubirea, dar puțini dintre noi găsesc acea dragoste absolută, necondiționată, singurul lucru de care avem nevoie pentru a fi fericiți. Eu sunt unul dintre norocoșii care au găsit-o și vreau să o împărtășesc cu toată lumea. “defectul atu” este povestea mea, spusă în cel mai simplu și mai sincer mod: prin muzică”, spune Alex Velea.

Artistul, care este și autorul versurilor, folosește un joc de cuvinte într-o declarație de dragoste unică pentru acea persoană specială din viața sa, al cărei singur „defect”, după cum însuși Alex Velea declară, este că îl face fericit. Muzica este compusă tot de artist, alături de echipa de producători HaHaHa Production: Andrei Mihai, Șerban Cazan, Constantin Bodea și Maxim Chisaru.

„Don’t say it’s over”, „Whisper”, „Când noaptea vine”, „Minim doi”, „E marfă tare” sunt doar câteva dintre single-urile cu care artistul a cucerit publicul din România și nu numai. În 2014, Alex Velea a lansat piesa „Din vina ta”. Cu peste 18 milioane de vizualizări pe YouTube, aceasta a fost unul dintre cele mai ascultate single-uri ale acestei veri.

„Defectul tău sunt eu” este un single lansat de HaHaHa Production și Golden Boy Society.

Dupa aparitia de pe covorul rosu de la RMA 2014 si duetul live de la radio si mai multe poze de cuplu adaugate pe Facebook, Alex Velea si Antonia vor deveni cuplul minune al anului 2015. (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app