Alex Mica & Mr.Saxobeat feat. Blaks Marshall – Legalize Joy

Alex Mica revine cu un nou single international numit “Legalize joy”, impreuna cu Mr. Saxobeat si avand ca invitat special rapperul de culoare originar din UK pe numele sau de scena Blaks Marshall.

 Dupa ce a strans peste 100 de milioane de vizualizari pe youtube cu hitul international Dalinda, Alex Mica intentioneaza sa recucereasca piata internationala cu noua piesa in stil R&B – Trap.

Noua piesa a artistului este prima sa productie de anvergura, piesa fiind compusa tot de catre acesta. Versurile partii de rap ii revin lui Blaks Marshall, unul din noii artisti ai Angliei, iar tema de saxofon ii apartine binecunoscutului saxofonist Mr. Saxobeat.

Legalize joy este o piesa care vorbeste despre distractie, despre prieteni si bineinteles despre dragoste, aceasta avand un al doilea fir narativ in care artistul se indragosteste de o fata frumoasa si atragatoare.

“Avand in vedere ca peste scurt timp voi incheia contractul de colaborare cu label-ul 1 Artist Music, caruia ii multumesc pentru succesul pe care l-am avut in decursul a celor 3 ani de colaborare, am decis sa urmez un nou drum si sa imi reinnoiesc imaginea si stilul muzical. Asa ca m-am apucat singur de productia catorva piese, iar aceasta este prima piesa adresata publicului international, pe care am produs-o si compus-o in totalitate, exceptand partea de rap. M-am gandit ca ar fi ceva interesant ca pe piesa sa apara Mr. Saxobeat iar colaborarea cu Blaks Marshall a luat nastere la venirea acestuia in Romania, in Constanta, la studioul unui bun prieten. Sper ca noua mea piesa sa evolueze in mod pozitiv si sa va indemne la distractie.”

 

Alex Mica a avut un super hit in urma cu cativa ani, Dalinda, care s-a auzit constant pe radiourile si televiziunile muzicale romanesti. Intre timp a mai lansat Breathe, iar de atunci nu a mai avut un single la fel de tare. (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app