Alb Negru Colegi de Camera

Alb-Negru

Vara aceasta, Alb Negru isi cauta “Colegi de Camera”, mai exact, colege. Noul single al trupei este produs de gasca lui Shift. Andrei si Kamara lanseaza un single pentru vara asta: “Colegi de camera” este o piesa dinamica produsa de gasca lui Shift de la Midiots Production.

Kamara si Shift nu sunt la prima lor colaborare. Dupa ce au cantat impreuna piesa “Pe cuvant”, iar Kamara a semnat regia videoclipurilor lui Shift (“Pe cuvant” si “Viata-i de vina”), acesta din urma s-a gandit sa ii intoarca serviciul.

Piesa aceasta este facuta special pentru Kamara si Andrei. In timp ce eram cu baietii in studio si lucram la Colegi de camera, mi-au venit ei in minte. Am pus mana pe telefon si i-am chemat la studio imediat.”, a spus Shift care a trimis piesa pentru a fi mixata si masterizata tocmai in S.U.A..

Colegi de camera” este altceva, diferit de tot ce am facut pana acum. Piesa este una vesela, care iti trezeste fantezii, iti lasa libertatea de a-ti inchipui diverse ipostaze ale vietii! Noi avem mare incredere in aceasta piesa si speram sa aduca numai bucurii: si noua si publicului!” au spus baietii.

Alb Negru a lansat cel mai recent single in luna martie, alaturi de Ralfo si Rares, oamenii care i-au ajutat si cu hitul “Mi-e sete de tine”. Piesa s-a numit “Zile” si nu a avut impactul asteptat la radio asa ca au venit cu ceva nou pentru vara.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app