Adina – noi doi

Adina de la Heaven revine cu noul single solo, pe care il vedem direct cu un videoclip in care apare si iubitul ei. Noi doi este o piesa despre care cantareata spune ca o reprezinta si ca fiecare femeie se poate regasi in ea.

Dupa multe ore in studio, alaturi de producatori de succes precum Dan Andrei Deaconu, Daniel Costache si George Hora, Adina lanseaza single-ul, Noi doi, impreuna cu un videoclip senzual regizat de catre Khaled Mokhtar.

Despre noul ei single, Adina marturiseste: “Sunt convinsa ca fiecare femeie se va regasi, mai devreme sau mai tarziu, in versurile acestei piese. Intr-o relație treci foarte ușor de la o stare la alta, am simtit pe propria piele aceste trairi. Cum versurile ma reprezinta in totalitate, mi s-a parut cel mai potrivit sa il aleg drept protagonist in videoclip chiar pe iubitul meu, Glance”.

Cu mii de concerte la activ si single-uri ce au ocupat primele locuri in topuri (O parte din rai, Pentru totdeauna, Du-ma pe o stea, Sunshine, Sexy Girl etc), Adina a hotarat in aprilie 2014 sa inceapa propriul proiect solo, odata cu lansarea single-ului Lipsa Ta.

(Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app