Adda feat. Zhao – Asasin

Zhao vine cu o noua piesa, alaturi de Adda, Asasin. Noua piesa e o balada rap despre suflete ranite, o poveste de dragoste care imbina flowul lui Zhao cu vocea Addei si un videoclip filmat in noapte.

Adda nu se afla la prima colaborare cu un rapper, ea a mai lucrat cu Shift pentru propriul ei single, Vin sec, iar Asasin e inca o piesa lansata de Zhao de cand s-a mutat la gasca  celor de la Okapi Sound.

Produsa de Motzu, Zhao si Paul Iorga, Asasin a fost finalizata recent, dupa o schita care a prins contur in urma cu aproximativ doi ani. In final, piesa a fost mixata si masterizata de Grasu XXL si Cristi Dobrica, la Okapi Sound Studio. „Asasin” este lansat impreuna cu un videoclip regizat de Anton Sandu (SAN), filmat pe parcursul unei singure nopti, in apropierea Bucurestiului. Single-ul „Asasin” este cea de-a doua colaborare a lui Zhao cu ADDA. Cei doi au lucrat pentru prima oara impreuna in 2012, pentru „Bani din cer”, primul single de amploare semnat de Zhao. In curand, „Asasin” va putea fi descarcat din iTunes / Google Play sau ascultat direct pe PC sau device-uri mobile prin intermendiul aplicatiilor de streaming disponibile.
Prima piesa lansata de rapper la Okapi Sound a fost Greu de iubit si a avut un videoclip la care a luat parte intreaga lui familie. De-a lungul timpului l-am mai ascultat cu track-uri ca Lume, Langa tine sau Imi place de tine, alaturi de Yanka.

Adda a incheiat de curand campania Starile Addei, ocazie cu care ne-a prezentat mai multe piese scurte, cea mai populara fiind votata drept urmatorul ei single.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app