Adam Lambert – Ghost Town


Adam Lambert a lansat noul sau single si suna exact asa cum ne asteptam! Are un bridge cu impact, insa refrenul e inspirat din zona dance/electro, iar Ghost Town e un fel de power ballad reinterpretat.
Intr-un fel, noua piesa reia stilul dance/funk/electro cu care artistul a cochetat pe albumul anterior, trecut cu vederea de topurile muzicale si playlisturile radiourilor, dar apreciat de criticii muzicali. Adam Lambert profita de trendul dance, dar fara a-si pierde complet stilul care l-a consacrat.

Ghost Town e primul single oficial de promovare a noului album Adam Lambert – The Original High, programat sa apara la inceputul acestei veri. Cantaretul a comentat putin pe marginea versurilor si a declarat ca sunt ambigue pentru ca isi doreste ca fiecare ascultator sa gaseasca propria sa interpretare pentru piesa.

The lyrics of ‘Ghost Town’ were intentionally vague because I really, really want people to find their own meaning in the song. To me personally, it’s about questioning your ability to love. We all go through a lot of things in our lives. We maybe go through heartbreaks, or doubts, or hardships, and it causes us to maybe close off a little bit, or to get a little bit bitter or jaded. There are these moments where you have to ask yourself like, ‘Is it still possible? Am I going to fall in love again?’

Artistul american a insistat ca Ghost Town sa fie lansat drept prim single pentru ca e diferit si va da tonul intregului proces de promo, fiind ceva la care lumea nu se asteapta. In plus, pentru noul sau material de studio, The Original High, Adam Lambert a colaborat pe partea de productie cu Max Martin, insa si Brian May, chitaristul Queen, e inclus pe una dintre piese.

Lambert a reusit sa intre bine in rolul de solist al legendarei formatii si atat fanii cat si membrii Queen s-au aratat foarte entuziasmati de rezultate si mai ales de concertele de succes pe care le-au avut impreuna. La inceputul acestui an a aparut si un mini documentar cu filmari din cadrul showurilor lor, ocazie cu care am inteles mai bine legaturile dintre ei.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app