3 Sud Est – tic tac

3 Sud Est au disparut un pic din topuri pentru a lucra la un nou single. Tic-Tac este un o melodie de dragoste, vesela si upbeat si, ca in cazul altor piese lansate de catre 3 Sud Est, este o coproductie Cat Music si 1 Artist Music si a fost compus tot de catre Laurentiu Duta si Viorel Sipos.

“In povestea acestui cantec ar trebui sa ne regasim cu totii. Iubiti-va cat mai mult, timpul trece atat de repede. Tic-Tac, Tic-tac!”, declara Laurentiu.

3 Sud Est sunt una dintre cele mai asteptate si reusite intoarceri in industria muzicala romaneasca. Grupul de succes al anilor 2000 a demonstrat ca pot veni din nou cu piese bune si de calitate si sa ajunga inca o data in topurile muzicale si in preferintele publicului. In 2014, baietii au lansat primul lor single dupa ani de absenta – Emotii, iar piesa a ajuns rapid in topul difuzarilor si in clasamentul celor mai difuzate piese ale anului trecut. Au urmat Liberi si colaborarea cu Inna pentru Mai stai, single care a ajuns din nou in heavy rotation. (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app