3 Sud Est – Epic

3 Sud Est încheie anul 2019 cu o piesă epică, numită “Epic”. Noul single este mai important decât pare la prima audiţie, fiind şi piesa care dă numele următorului album. Ascultă în articol noul track compus de către Laurenţiu Duţă şi Viorel Sipos.


Este o piesă despre sentimentul pur de iubire, atracţie şi influenţa pozitivă a unei persoane dragi atunci când treci printr-o perioadă grea. Melodia este compusă de către Laurenţiu Duţă şi Viorel Sipos şi a fost produsă de către Laurenţiu Duţă. Artistul a declarat următoarele despre noul release:

Anul 2019 a fost un an foarte bun, chiar #Epic, aşa cum se numeşte şi cea mai nouă piesă a noastră şi nu puteam decât să încheiem anul alături de voi. Împreună suntem învingători şi vrem să vă mulţumim pentru că datorită vouă muzica noastră se aude şi astăzi în difuzoare.

La început de an trupa a lansat piesa “Focul”, care spune o poveste de dragoste sensibilă pe acorduri blajine de chitară. În 2018 3 Sud Est ne-a încântat primăvara cu piesa “Dansăm în Ploaie”, o melodie tinerească despre fericire şi dragoste. Poate cel mai mare hit din ultimii ani al constănţenilor a fost “Stele”, care a urcat rapid în topurile radio şi TV. A strâns peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app